Servicii

Reumatologie

Reumatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu studiul şi tratamentul bolilor reumatice, afecţiuni dureroase, acute sau cronice, ale aparatului locomotor.

Citește mai departe

Endocrinologie

ENDOCRINOLOGIA este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului endocrie (tiroidiene, hipofizare, adrenale, gonadale) si tulburarile metabolismului calcic (osteoporoza, osteomalacia).

Citește mai departe

Pneumologie

PNEUMOLOGIA este specialitatea care se ocupa cu depistarea, diagnosticarea, tratarea si recuperarea bolnavilor care sufera de boli ale aparatului respirator, prin mijloace nechirurgicale.

Citește mai departe

Ginecologie

GINECOLOGIA reprezinta domeniul medicine ce studiaza metodele de diagnostic, tratament si profilaxie a afectiunilor sistemului genital feminine.

Citește mai departe

ORL

OTORINOLARINGOLOGIA este domeniul stiintei medicale care se ocupa cu cercetarea anatomiei clinice, fiziologiei, etiologiei, patogenezei, tabloului clinic, evolutia bolii, diagnosticul, diagnosticul diferential.

Citește mai departe

Pediatrie

Pediatria este specialitatea medicală care se ocupă cu studiul și tratarea bolilor întâlnite la copii. In scop diagnostic se pot efectua o gama larga de analize de laborator si investigatii imagistice, recomandate in cursul consultului de pediatrie.

Citește mai departe

Psihiatrie

PSIHIATRIA este specialitatea medicala care trateaza tulburarile psihice, tinand cont de determinismul, substratul si expresivitatea clinica a acestora.

Citește mai departe

Neurologie

NEUROLOGIA este parte a medicinei care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul bolilor organice care afecteaza sistemul nervos central sau periferic.

Citește mai departe

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii.